Lerøysamling i Otrahallen

Postet av Friidrett den 24. Nov 2019

Agder Friidrettskrets arrangere søndag 24. november samling for alle friidrettsutøvere i Agder i klassene 13-14 og 15 år og eldre

Det trenes på spenst, høyde, kast og løp. Trenere Olav Magne Tveitå, Jon Fjeld, Harald Sv Breivik, Knut Willy Svendsen, Jaysuma Saidy Ndure , Ida Macussen .m.fl

Her instruerer Jays ett knippe sprintere ute på den flotte banen, de har vært inne i garasjen som har varmelamper for å holde varmen.

Det øves på kast i det nye fangnettet spesialtilpasset kastøvelser i Otrahallen

Her øves det på spenst og bevegelighet

Resultater løp 5 - Byglandsfjord

Postet av Friidrett den 30. Mai 2019

Kun 56 løpere fant veien til Byglandsfjord denne fine men litt kjølige tirsdagskvelden.

Resultater_terrengkarusellen_Byglandsfjord_280519.pdf

Invitasjon til friidrettsstevne på Hornnes torsdag 6/6 kl 18.00

Postet av Friidrett den 29. Mai 2019

Øvelser:

Gutter og jenter 10-12 år (2007-2009): 60m, 400m,kule, lengde

Gutter og jenter 13-14 år (2005-2006): 60m, 400m,diskos,stav,tresteg

Stevnet er er en del av kretskarusellen i Agder. De som er med på minst 3 stevner får sammenlagt premie. Det er ingen egen premiering på Hornnes. Det er gratis deltagelse for alle.

Påmelding til friidrett@otrail.no senest innen mandag kveld. Skriv opp navn, alder, årsmodell og hvilke øvelser dere vil være med på. Det er ikke etteranmelding i forkant av stevnet.

Vel møtt i god tid før stevnestart! Tidsskjema vil bli lagt ut på vår hjemmeside onsdag.

Resultater løp 3 - Evje

Postet av Friidrett den 15. Mai 2019

Resultatlista fra løp 3 i Terrengkarusellen på Evje, tirsdag 14. mai finner du her:

Resultater_terrengkarusellen_Evje_140519.pdf

79 deltagere stilte på startstreken denne kvelden.

Neste løp er på Engesland, 21. mai

God Otradag i Ulsteinvik

Postet av Friidrett den 1. Mar 2019

Flere av utøverene fra Otra IL satt i dag nye personlige rekoder UM i Ulsteinvik. De kan også gå til sengs med en medalje rundt halsen.

Lise Hornnes tok bronse i tresteg og Emelia tok bronse på hekk. Aanund Tveitå tok sølv hekk og gull i kule. Aanund gikk til finale på 60m som er i morgen.