Postet av Friidrett den 28. Apr 2021

God deltakelse under terrengkarusellen på Hornnes med innlagt KM for 11-19 år

Resultater_terrengkarusellen_Hornnes_27042021.pdf

Det var litt hustrige forhold på Hornnes denne kvelden. Med god avstand mellom deltakerne i påmeldingskøen var denne nærmere 100m på sitt lengste. Men da man først kom i gang var det god stemning og flotte resultater som varmet.

KM-gullmedaljene fordelte seg på 6 klubber under mesterskapet. Otra IL tok 8 medaljer hvorav 5 gull. Gullmedaljevinnerne var følgende: Nora Eriksen(12), Tine Birkeland (13), Mina Haugen Tjølsen (14), Karl Magnus Tveitå (11) og Harald Robstad (17).

Ellers ble det KM-medaljer på Otrautøverne Lydia Frigstad(11). Jenny Feed Lunden(11) og Ingebjørg Refsnes(14).

For øvrig ble det 2 gull til IL GRY  og IL Vindbjart. KIF, Birkenes og Iveland noterte seg for en gullmedalje hver.

Det er NM i Kristiansand i september og forbundet sine sponsorer stilte med litt ekstra.

Flere store talenter fikk vist seg fram. I 9-års klassen løp Torje Eieland Eivindson, IL Vindbjart på 1,42min i den 500m lange løypa. Elias Gumpen Engesland(12), IL Gry kom i mål på 1,54min og løp 650m. To år eldre Johannes Engesland fra samme klubb løp på meget sterke 4,25min på den doble distansen. 17-årige Harald Robstad fra Otra IL fikk beste tid i den 2750m lange og svært kuperte løypa.

Blant jentene imponerte nok i særlig grad Tine Birkeland, Otra IL i 13-års klassen. Hun hadde et svært lett steg og løp forholdsvis lett og uanstrengt gjennom sine 1300m på 5,06,9. Nora Eriksen fra Otra IL hadde 2,16,8 på sin 650m, noe som også var meget sterkt for den relativt ferske friidrettsutøveren. Disse to jentene kan nok Otra IL få mye glede av i årene som kommer.

Totalt deltok det utøvere fra 8 forskjellige klubber og det var stor stemning med masse premier hos de yngste. Alle fikk både medalje, gymbag, T-skjorte, drikkeflaske, frukt og drikke etter at de kom i mål.

Trening ute

Postet av Friidrett den 19. Apr 2021

Friidrettstrening i dag mandag 19. april for ungdom 10-14 år går ute, ta da med utesko og tøy!