Otra ILs Jubileumsjulekalender 3. des

Postet av Otra IL den 3. Des 2020

I luke 3 er det fotballgruppa i Otra IL som står for tur. Gruppa har vært aktiv i Otra IL siden oppstarten i 1960, og har produsert mange gode fotballspillere opp igjennom tidene, og ikke minst mange gode minner.

Gruppa er i dag den største i Otra IL med god rekrutering i de yngre årsklassene. Gruppa har legt ned et godt arbeid med sponsoravtaler og er i disse dager godt i gang med planlegging av en fotballbane til på Evje. Styret i fotballgruppa består i dag av:

Leder - Jon Gunnar Kjetså 

Kasserer - Svenn Olav Skjeggedal

Sportslig leder - Svein Birkeland

Materialforvalter . Tom Arild Homme

Styremedlemmer - Jannicke Bakke

Styremedlem - Egil Bjorå

Styremedlem - Hilde Brenna Bjorå

A-laget  i nyere tid. Foto Geir Daasvand


Dagens video er ett tilbakeblikk på en uhøytidelig konkurranse på Hornnes Stadion noen år tilbake.

Dere drar nok kjensel på mange av disse, selv om de både var slankere og hadde mer hår på videoen. Det er i grunnen uforståelig at ingen av disse ble kontaktet for oppdrag med nødlandslaget? 

Mange av disse er nå spillere som ikke får trent fotball pga corona tiltak i idretts Norge, savnet er stort for denne gjengen som gleder seg til å komme på banen igjen.


Fotballgruppas har i dag tilholdssted på EH banen i Evje Aktivitetspark, banen er en kunstgressbane som stod klar i 2011 til en verdi av kr 7 millioner.
EH banen i flomlys
Foto: Geir Daasvatn
 
A-laget i 1989

 

A-laget i 1979A-laget i 1979 - Bak fra venstre Richard Olsen, Jon Kvitne, Rune Leifsen, Egil Ramse, Vidar Lorentzen, Svein Olaf Aadal, Dan Sørensen og Sigmund Brevik. Foran fra venstre Arild Nicolaysen, Ricky Smeland, Geir Daasvatn, Jan Erik Aadal, Olav Aasland, Øyvind Dåsvatn og Roy Kristensen.

 I dagens konkurranse så lurer vi på hvem fra Otra IL som ble den første Nordmannen til å prøvespille for Manchester United? Svar i kommentarfeltet her eller på Otra IL's facebookside.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.