STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

Postet av Otra IL den 8. Mai 2024

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden!
Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli!

LINK: https://hei.stotte.no/v/XM6cx/?preview=true

Resultater treningsløp 3. mai

Postet av Otra IL den 3. Mai 2024

36 stilte til start på en av vårens fineste dager. Tony hadde laga noen utfordrende men gode løyper. Det ryktes om mye kratt...

Resultater_030524_Steinsfjell.pdfSiste økt med Orientering

Postet av Otra IL den 24. Apr 2024

Torsdag 25. april invitere Lina og Astrid til den siste økta med orientering i All-Idrett for 2&3 klassingene denne våren.Samling på Evje Aktivitetspark v/Idrettsbygget kl 1700.

O-gruppa vil også benytte anledningen til å minne dere på våre treningsløp, som går hver fredag. Der har vi nybegynnerløype som alle kan delta på. Vi kan også hjelpe til med tips og råd skulle det være ønske om det.


Terminliste 2024.pdf

All Idrett 2 & 3 klasse - torsdag 4. april

Postet av Otra IL den 4. Apr 2024


På programmet i dag står det Orientering, værforholdene er ikke med oss, men det er to tøffe gymnasjenter som har ett opplag klart.Oppmøte blir Otra IL klubbhus kl 1700  i kantine for litt teori, så blir det en kort tur i terrenget for å øve på kartlesing og orienteringsteknikk. Deltakerne oppfordres til å kle seg etter værforholdene og ha med godt fottøy.