HALV MILLION TIL SURFEBØLGA!!

Postet av Otra IL den 16. Des 2019

På bildet , Glenn Qvam Haakonsen, Svein Arne Haugen, Liv Åsne Austad Andersen  Tim Davis

Mandag formiddag var Liv Åsne Austad Andersen i GjensidigeStiftelsen på Syrtveit, og delte ut en gavesjekk på 500.000 kroner til Otra IL v/Glenn Qvam Håkonsen. Glenn er prosjektleder for bygging av den planlagte surfebølgen i Otra, ved fiskeanlegget rett nedenfor Syrtveitsfossen. Otra IL står bak prosjektet, og skal være byggherre. Men prosjektet skal gjennomføres i nært samarbeid med TrollAktiv. De besitter den nødvendige kompetansen på drift av slike anlegg i vann, og har også den helt nødvendige kunnskapen og erfaringen for å kunne ivareta sikkerheten rundt bruken. 

Glenn tok gledesstrålende imot den generøse gaven, og takket på vegne av Otra IL for den enorme oppmuntringen. Det er ventet at surfebølgen vil kunne gi positive ringvirkninger også for næringslivet i bygda, ved at det unike anlegget vil tiltrekke seg mennesker fra nær sagt hele verden. Ordfører Svein Arne Haugen gledet seg derfor også stort over gaven, på vegne av initiativtakerene og hele bygda ellers.


Om alt går som planlagt, vil anlegget kunne bygges i vår eller sommer. Det er vassføringen i elva utover våren som er den viktigste faktoren for når arbeidet kan utføres.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.