Otra ILs Jubileumsjulekalender 2. des

Postet av Otra IL den 2. Des 2020

Da var julekalenderen i jubileumsåret 2020 sparket i gang.

Siden Otra IL ikke har kunnet feire sitt 60 års jubileum som planlagt i løpet av året som har gått, fant noen kloke hoder ut at vi skulle lage en julekalender. 

Der vi hentet frem videoer, bilder og nytt som har skjedd i idrettslaget siden 50 års jubileet. Vi vil presentere noen av de ypperste utøverne som idrettslaget har fostret, vi vil presentere alle undergruppene og aktivitetene i de gruppene, vi vil presenter aksjeselskapene som idrettslaget er involvert i og vi vil også presentere noen overraskelser. Follow this space :)

Nydelige løyper på Høgås. Foto: Geir Magne Feed

 

I dag er det ett av aksjeselskapene til Otra IL som vil bli presentert. Det er Otra Tur & løypeservice. Otra TL service som vi kaller det er et heleid AS i Otra IL, der skigruppa eier 60 % og hovedlaget 40 %. Selskapet ble stiftet for å drive utvikling, drift og vedlikehold av ski og turløyper på Høgås.

Klikk på denne videoen for ett tilbakeblikk fra løypekjøring i 2016

Otra TL service drifter sommer og vinterløyper i Høgås, Gautestad, Førevatn området. Det er ca 130 km med skiløyper som kjøres i 3 kommuner med utgangspunkt fra Høgås Skianlegg. Styreleder er Torleiv Birkeland og Daglig leder er Geir Magne Feed. Selskapet ble startet i 2004. Selskapet har i 2020 kjøpt maskin nr 3 i selskapets historie. Selskapet har base på Høgås skianlegg.

November 2020 fikk selskapet overlevert en splitter ny løypemaskin, til den nette sum av kr 2 216 550,-, dette er den tredje i rekken, som legger til rette for de flotteste skiløypene på Sørlandet.

Geir Magne Feed - En smørblid leder i skigruppa,med splitter ny løypemaskin. Foto: Ole Birger Lien, Setesdølen

Konkurranse:

Geir Magne Feed er jo en kjent kar i bygda, har kjørt løper i årevis, har trent opp ett stort antall talentfulle skiløpere i mange mange år, arrangert jordbærfestival, kransekakelotteri, julegrantenning og ikke minst ledet sirkeltreninga i Otrahallen siden tidlig 90 tallet.

Opp igjennom 90 tallet jobbet Geir Magne ved da en stor arbeidsplass på Evje, hvor var det og hva var stillinga?

Svar i kommentarfeltet på denne nyheten eller på Otra IL sin facebookside.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.