Otra ILs Jubileumsjulekalender 11. des

Postet av Otra IL den 11. Des 2020

3 blide gutter, Ole Jakob Haugen, Sondre Skjeggedal og Andreas Gjelsvik
Foto. Geir Daasvatn
Luke 11 i julekalenderen til Otra IL så dykker vi ned i OtraTV arkivet igjen, og snurrer film fra Åseral Rundt fra 2015. 
Arrangementet der ble arrangert av Otra IL sykkel, og har vært ett årlig arrangement i i sykkelgruppa, det samme har Byglandsfjorden rundt.

Fra Byglandsfjorden rundt. Foto: Geir Daasvatn

Sykkelgruppa så dagens lys i 1986, da den bla startet av evigunge Jon Omland, som dreiv gruppa i to tiår, etter han kom svigersønnen Rune Leifsen inn som leder før Egil Bjorå overtok. Sist årsmøte i mars 2020 ble lederklubb gitt videre til ungdommen, da ble 25 år gamle Sondre Skjeggedal leder.

Resten av styret består av: Thorleif Johanssen sekretær, Terje Bystøl kasserer, og styremedlemmen Trine Sjøvold, Jan Gunnar Østerhus, Rune Leifsen og Arild Nicolaysen. 

Gruppa har i mange år deltatt med en stor gjeng på Color Line Setesdal Tour, noen ganger under navnet Otratoget.

Svein Dovland, ein habil syklist på vei opp Lindalen
Foto: Geir Daasvatn

 Me n i de senere år har det kommet til en gren til i Otra IL sykkel, Freeride. Der har Richard Tjølsen vært primus motor og bygd opp ett flott anlegg nesten egenhendig. I dag har Richard flyttet og ingen har overtatt ansvaret for drift av den grenen enda.

Altmuligmannen Richard Tjølsen
Foto: Geir Daasvatn

 

Åpning av minipumptrack

 Konkurransen i dag så lurer vi på det tidligere yrket til den legendarisk Otramannen og æresmedlemmet Jon Omland. Svar i kommentarfeltet her eller på Facebooksida til Otra ILKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.