Otra's Jubileumsjulekalender 15. desember

Postet av Otra IL den 15. Des 2020

15. desember og dag 15 i julekalenderen vår. I dag er det det en film fra arkivet, med Fri-idrettsaktiviteter fra Troll Aktiv Idrettskole.

Otra IL friidrett har hatt gruppe i Otra IL siden oppstarten 60 år siden, men etter noen år i dvale kom brødrene Tveitå å blåste liv i gruppa igjen. Og er i dag en av de beste klubbene på Sørlandet, og er medaljegrossist i alle stevner de deltar i. 

Med godt interkommunalt samarbeid fikk gruppa bygd ett av Norges flotteste og mest praktiske friidrettsanlegg på Hornnes Stadion. Ett anlegg for toppidrett, bredde og mosjonsidrett for folk i alle aldre. Det er Evje og Hornnes kommune som står som eier, og Bygland er også med på det interkommunale anlegget.

Leder i Friidrettsgruppa er Olav Magne Tveitå, han er også trener. Med som trenere har han også Einar Kristian Tveitå og Anette Tveitå for de aller yngste.


To flotte representanter fra Otra IL friidrett Odd Harald Robstad

 En annen kjent person med mange år bak seg i friidretten, Odd Harald Robstad. Som har vært med på å arrangere terrengkarusellen i minst en mannsalder. I dag er arrangementet i samarbeid med IL Gry. Hornnes Stadion, med Otrahallen og Setesdal VGS i bakgrunnen

 Vi må ha en liten konkurranse i dag også, og lurer da på:

I en tidligere episode i julekalenderen, så ble det delt ut ett toppidrettstipend til en friidrettsutøver, Hva heter han? Svar i kommentarfeltet her, eller på facebook.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.