Otratoget på Color Line tour

Postet av Sykkel den 14. Mar 2022

 

På årsmøtet vart det bestemt at ein ynskjer å få til "Otratoget" til under Color Line Tour, frå Kristiansand til Hovden. Rittet går 28.05, og me håper å greie å stille lag til 8-timers pulja. Alle som er medlem i Otra vil få dekt transport ned til rittet, påmeldingsavgift (evt. også eingongslisens om ein ikkje har sesonglisens) og transport heim. Me vil også invitere Bygland IL til å delta. Dei må sjølvsagt holde eigne kostnadar for sine rytterar.

 
Må ein trekke seg, eller melder seg av, må ein sjølv stå for desse kostnadane. Det er kun sykelistar som deltek på rittet som får dekt alle kostnadar av Otra Sykkel Håper så mange som mogeleg ynskjer å delta. Tenker du at dette høyres litt bøst ut å sykle til Hovden? Fortvil ikkje, me har trening kvar tysdag og torsdag frå 18.00 med oppmøte ved Infosenteret. 

Det har allereie meldt på seg sterke løpere, som også vil kunne bidra ekstra i Otratoget på veg opp til Hovden. Så å ligge i sekken, går an for dei som har behov for det. Bli gjerne med i gruppa vår på facebook: Otra IL Sykkel. Påmelding og spørsmål går til oystein.gakkestad@gmail.com Påmeldingskostnad og lisens blir etterbetalt etter løpet. Transport legges ut for av Otra Sykkel. Håper å sjå deg på trening og i Otratoget. Mvh. Styret i Otra Sykkel

 

Medlemsmøte

Postet av Sykkel den 27. Jan 2022

Hei alle sammen
 Før årsmøtet i år er det ønskelig og ha ett medlemsmøte til ein uformell diskusjon rundt valg som skal gjøres på årsmøtet.

Tirsdag 8. Februar kl 18 i kantina til Setesdal bilruter


Det vil bli pizza
Hilsen styret.