Otra ILs Jubileumsjulekalender 8. des

Postet av Otra IL den 8. Des 2020

I luke 8 mimrer vi tilbake til Tonys Julecup. Ei ganske uhøytidlig håndballturnering i Otrahallen 4. juledag i mange år. 

Lagbilde av Jenter 16 fra 2009/10 sesongen


Oppe fra venstre: oppe fra venstre: Anita Birkeland, Frida Lislevand, Maia Haugland, Hege Åtland, Silje Hodne Kleven, Hanne Cecilie Nicolaisen og Tonje Haugjord Refsnes
Nede fra venstre: Janne Senum, Cecilie Alver, Synne Møen, Hanne Helena Håvorstad Hovet, Vesla Nicolaysen og Silje Bebe Vegusdal
 

Mangeårig trener i håndballgruppa Tony Halsall stod bak denne Julecupen, som blei startet for å samle alle tidligere Otraspillere hjemme på juleferie og de som enda var aktive i Otra. 

Og mange av disse er enda aktive, men pga Corona reglene kan vi ikke trene håndball eller spille kamper. 

Håndballgruppa har lang og stolt tradisjon i Otra IL og i Agder, i 2010 var gruppa ei av de største i Agder. I dag har Otra IL håndball lag for gutter og jenter i klassene 9 til 14. J15/16 trener og spiller turneringer, mens herre og damelaget ikke har fått lov til å starte opp enda.

I styret sitter Egil Kvitne som leder, og han har med seg Gro Anita Mykjåland som økonomiansvarlig, Ingunn Kile er sekretær, Hege Dyrland og Astrid Sandnes Syrtveit er kioskansvarlige, Åsne Jørstad Daasvatn er ungdomsrepresentant og Ruth Nyhaven er foreldre representant.

Klubben har også 4 dommere, som er Gabriela Goik, Kristoffer Berge, Anita Birkeland og Tony Halsall.

Marit Kjetså i kjent stil 

 

Gutter 11 i 2018/19 sesongen

 Dagens konkurranses er som følger: En tidligere Otra spiller er dag eliteseriespiller, hvem er det og hvilken klubb spiller hun nå for? Svar i kommentarfeltet her eller på Otra ILs facebookside.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.