Otra ILs Jubileumsjulekalender 9. des

Postet av Otra IL den 9. Des 2020

I dag åpner vi luke 9 og tar ett lite tilbakeblikk på Trollrennet en kald med strålende fin vinterdag på Høgås

Otra IL skigruppa har en lang og stolt tradisjon på Sørlandet, kanskje den best organiserte gruppa i hele idrettslaget som har stått på med anleggsbygging og utvikling av skitalenter som Margit Wiberg, Åsmund Wiberg, Sondre Ramse og nå er det flere unge gode talenter på vei opp gjennom rekkene.

Styret i skigruppa består av leder Geir Magne Feed, nestleder Håkon Uleberg, sekretær Elisabeth Tellefsen, materialforvalter Egil Ramse, Styremedlemmer Jens Petter Røed, Vegard Eiken Aas, Kari Undeland Heisel, Knut Helge Jokelid og Jon Terje Hegghaug

Gruppa har flotte løyper på Høgås, samt har ansvaret for løypekjøring i lysløypa på Evje. Skigruppa har flere faste treninger i uka, vinter som sommer. 

I Videoen så vi jo en kjent trener i skigruppa som ble intervjuet, Ketil Grindheim. Mange kjenner nok han fra sin jobb som lærer ved Evje Ungdomskole, så i dagens konkurranse lurer vi på hva Ketil jobbet med før han ble lærer? 

Svar i kommentarfeltet her (må være innlogget) eller på Otra ILs facebookside. 


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Bjørn Anthony Halsall

    Hopp får ei ega luke kan du vete 😉

    10 desember 2020
  • Jon Terje Hegghaug

    Ketil Grindheim hadde vel arbeid som forløperen til Tony, men da var vel også markedsføring av Evje en del av jobben. Før det var han vel landslagstrener for de norske kvinnene i langrenn. Må vel kunne påpeke at skigruppa er langrenn og hopp :-)

    10 desember 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.