Otra ILs Jubileumsjulekalender 10. des

Postet av Otra IL den 10. Des 2020

10. desember og ny luke i julekalenderen. I dag er vi stolte av å presentere den nye klubbkolleksjonen vår, Otra IL har for første gang i moderne tid samlet alle gruppene til en felles treningsdress og felles profil på klubb og konkurransetøy. Det er leverandør blir Intersport Evje via Scantrade i Vennesla og merket Fibra.

Nå i første omgang produserer vi felles overtrekksdress og konkurransetøy til lagidrettene, deretter kommer konkurransetøy tilpasset de andre idretten i Otra. Først ut er skigruppa.

Det er Kjetså Design som står for designen og blir unik i Norge. Egil Kvitne er prosjektleder og har hatt med seg Egil Bjorå og Line Birkeland i en hurtigarbeidende komite. Egil har gjort en formidabel innsats med å lande dette prosjektet i ett enstemmig styre og skaffet sponsorer


I tillegg til Hovedsponsor Evje og Hornnes Sparebank og leverandørsponsor Intersport Evje er disse lokale bedriftene med på laget:

I dagens konkurranse så lurer vi på følgende: Egil Bjorå er jo som kjent en handelsmann i bygda og driver den flotte bensinstasjonen på Verksmoen, YX Evje. Der han tilbyr bilvask, og en av de bilvaskene er litt spesiell, hva heter den vasken? 

Svar i kommentarfeltet her eller på Otra IL sin facebookside


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.