Otra ILs Jubileumsjulekalender 14. des

Postet av Otra IL den 14. Des 2020


I dag så dykker vi ned i OtraTV arkivet igjen å viser en film der den kjente tidligere butikksjefen på Europris Evje prøver skihopping.

Hoppet skjer selvfølgelig i Trollbakken, som da var delvis utbygd, i dag er anlegget så å si ferdig og fremstår som ett komplett rekrutteringsanlegg, som høster mye skryt fra nært og fjernt


Her ser vi hvordan det så ut i Trollbakken 10 år siden Otra IL hopp er en gren i skigruppa, med stolte tradisjoner. skihopping er egentlig kulturarven i bygda vår. Med mange hoppere som har hevdet seg. I dag er det stort sett rekrutter og veteranhoppere som er aktive.

Gutta i hoppgruppa er det en kan kalle selve defensjonen på dugnadsarbeidere, de er en stor gjeng og med Glenn Qvam Håkonsen og Jon Terje Hegghaug i spissen som har langt ned tusenvis av timer på å bygge ett av Norges flotteste hoppanlegg. Ikke bare har de bygget anlegget, men de har også lagt ned mye tid til å skaffe økonomiske midler til byggingen.

Dette bildet er tatt nøyaktig 10 år etter det første.

Hoppgruppa har faste treninger, mandag innendørs i Otrahallen og i Trollbakken onsdager, trenere er Jon Terje og Glenn


Bilde fra regional storsamling sommeren 2020

 I dagens konkurranse så lurer vi på følgende:

En av de meste kjente tidligere hopperne fra bygda og en ivrig dugnadsmann, jobbet tidligere i den tradisjonsrike klesbutikken Lars Kile, hvem er det?


Svar i kommentarfeltet her eller på facebooksiden til Otra IL


1 Kommentar

Kommentarer

  • Jon Terje Hegghaug

    Åge Klemmet Torgersen (og selvfølgelig Lars Kile selv en habil hopper).

    16 desember 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.