Otra ILs Jubileumsjulekalender 17. des

Postet av Otra IL den 17. Des 2020

Veivalgsdiskusjon mellom Terje, Bjarte og John Terje

 

17. desember og ny luke i kalenderen, i dag snurrer vi en arkivfilm fra Orientering, første del er fra Idrettskolen, og andre del fra da Haris skulle prøve seg på nattorientering

Orienteringsgruppa i Otra IL ble tatt opp som egen særgruppe i Otra IL på årsmøtet i idrettslaget høsten 1970. Den første lederen for gruppa var Erling Erdvig. Den største drivkraften i gruppa har vært Sigurd Wiberg. Han ledet gruppa i perioden 1997-2002, og igjen i årene 2007-2013. 

Kjæresteparet Marit og Ketil etter målgang i Flatebygd

 

De siste årene har gruppa vært ledet av Terje Nilsen Abusland, og med seg i styret har han Eiliv Lønningen og Merethe Abusland Nilsen. Gruppa har opp igjennom årene vært gode på utvikling av orienteringskart, og har et stort arkiv av kart i en database. Roald Tveit har bidratt mye med synfaring opp igjennom årene.

Orientering er en gøy og utfordrende idrett, som passer hele familien. Gruppa legger ut Turorienteringsposter hver sommer, arrangerer 16-20 treningsløp. I 2014 arrangerte Otra IL Sørlandsgaloppen med over 1000 løpere

Her sliter mamma Marit med å henge på Lina

 

Vi må vel ha en liten konkurranse i dag også, så lurer da på:

En av de mest ivrige O-løperne i bygda, en godt voksen mann. Som deltar på alle lokale løp, alle løp i IL Vindbjart. Reiser Norge på kryss og tvers, og noen ganger til Danmark. Han har Grafisk design som yrke, hva heter han?

Svar i kommentarfeltet her, eller på Otra ILs facebookside


1 Kommentar

Kommentarer

  • Jon Terje Hegghaug

    Ove Kjetså, også en ivrig basketballspiller for noen år tilbake

    18 desember 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.