Faddere Idrettskole 2024

Postet av Otra IL den 4. Jun 2024


Otra IL arrangerer igjen idrettskole for 3-6 klasse. I år over to dager, mandag 24. juni og tirsdag 25. juni. Vi håper på 80 deltager fordelt på fire grupper av 20.

Til dette trenger vi faddere, ungdommer som får ansvar for å lose gruppa si fra aktivitet til aktivitet og hjelpe med skift og andre oppgaver Er du interessert i å være fadder for Idrettskolen 2024? Meld deg på i dag og bidra til en morsom og aktiv opplevelse for barna! 

Vi søker 8 ungdommer , 4 jenter og 4 gutter i aldersgruppen 15-18 år til å være faddere. Som fadder får du muligheten til å være en viktig støttespiller og rollemodell for deltakerne på Idrettskolen.

Fadderne vil få tildelt ansvar for en gruppe med deltakere og bidra til en trygg og morsom opplevelse under Idrettskolen 2024. Dette er en flott mulighet til å være en positiv rollemodell for barna og bidra til en aktiv idrettsopplevelse!


En må sette av begge dager med oppmøte kl 0845, og avslutter ca kl 1515. Det er fire aktiviteter hver dag, med en times lunsjpause hvor det serveres brødmat og saft, og en kort frukt pause på ettermiddagen.

Faddere vil bli lønnet for jobben.

Tony er tilgjengelig på e-post tony@otrail.no eller telefon 90781614 for påmelding og mer informasjon om å være fadder for Idrettskolen 2024. Ta kontakt i dag og bli med på laget!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.